Bayramlaşma töreni yapıldı

Bayramlaşma töreni yapıldı

Bayramlaşma töreni yapıldı
Gündem 6.11.2011 11:53:00 3018 0

Kurban Bayramı nedeniyle Darende`deki resmi bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Aktaş, sevgi, saygı, sevinç, kardeşlik ve paylaşma gibi kavramları içeren bayramların değerlendirilmesi gereken zaman dilimleri olduğunu söyledi.

Darende’deki bayramlaşma töreni bayramın üçüncü günü Öğretmenevi salonunda yapıldı. Resmi kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgüt yöneticilerinin katıldığı törende konuşan Kaymakam Mehmet Aktaş, Kurban Bayramı’nı hep birlikte huzur ve güven içerisinde yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.

Mehmet Aktaş; “Sevgi, saygı, sevinç, kardeşlik ve paylaşma gibi kavramları içeren bayramlar, manevi tarafımızı kuvvetlendiren, olumlu bir toplumsal bakış kazandıran, birbirimizi anlamamıza, bağışlamamıza ve kenetlenmemize vesile olan özel günlerdir. Böylesi günleri iyi değerlendirmeli, günlük yaşantımızda her an gerçekleştiremediğimiz eş, dost, aile ziyaretlerini yerine getirmeli, kırgınlıkları unutmalı, özellikle büyüklerimizin gönlünü ve hayır dualarını almalı, çocuklarımızı sevindirmeliyiz” dedi.

Bayramlaşmaya Garnizon Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Bülent Akar, Belediye Başkanı İsa Özkan, Cumhuriyet Savcısı Murat Çınar ve öteki yetkililer katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Askerlik Şube Başkanlığı, Bölge Trafik İstasyon Amirliği, Devlet Hastanesi ve Hulusi Efendi Vakfı ziyaret edildi.

İlçe Jandarma Komutanlığında askerlerle sohbet eden Kaymakam Aktaş, hastanede tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’i ziyaret eden grup, bayramlaşma gezisini tamamladı.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=845


Anahtar Kelimeler: