Vakfın bursuyla Türkiye´de okuyorlar

Vakfın bursuyla Türkiye`de okuyorlar

Vakfın bursuyla Türkiye´de okuyorlar
Gündem 5.11.2011 10:27:00 1386 0

Hulûsi Efendi Vakfı’nın sağladığı burs ile ülkemizde eğitim gören Bosna Hersekli öğrenciler adına bir grup Darende’ye gelerek kendilerine gösterilen ilgi ve yakınlıktan dolayı teşekkür etti.

Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’i ziyaret eden öğrenciler, Türkiye’de eğitim fırsatı yakalamalarına olanak tanındığı için şükran duygularını bildirdi. Öğrenciler, Hamidettin Ateş’e üzerinde “Eğitimimize sağladığınız katkıyı ömrümüz boyunca unutmayacak, sizleri hep hayırla ve minnetle anacağız. Şükranlarımızla. Bosnalı Türk dostları” yazan bir de plaket sundu.

Öğrencilerin Türkiye’de yetişmelerinden büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Hamidettin Ateş; "Vakfımız Türkiye ve dünyanın her yerindeki insanların yardımına koşmaya çalışıyor. Türk ve Müslüman olan ülkelerin milletimize gösterdiği yakınlık, teveccüh ve güven bizlerin özellikle eğitim konusunda insanlığa daha fazla hizmet etmemize vesile olmaktadır. Büyük zorluklar geçiren Bosnalı gençlerin iyi bir eğitim alması, Türkiye’de yetişmesi bizleri memnun etmektedir. Hepinize başarılar dilerim” dedi.


Anahtar Kelimeler: