Bilgisayarlı hafızlık eğitimi imrendirdi

Bilgisayarlı hafızlık eğitimi imrendirdi

Bilgisayarlı hafızlık eğitimi imrendirdi
Gündem 5.11.2011 10:00:00 1394 0

Bilgisayarlı hafızlık eğitimi verilen kurumu ziyaret eden öğrenciler, arkadaşlarının sahip olduğu imkanları imrenerek izledi.

İade-i ziyarette bulunan Fatih Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri, kaynaşma amacıyla geldikleri kurumu yakından tanıma fırsatı buldu.

Teknolojik ortamda eğitim

Hulûsi Efendi Yatılı Kur’an Kursu Müdürü Aydın Duman konuklarını gezdirerek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Aydın Duman bilgisayarlı eğitime geçtiklerini ve öğrencilerin teknolojik ortamda hafızlığa çalıştırıldığını kaydetti.

Kurslarında ülkemizin dört bir yanından öğrenciler bulunduğuna işaret eden Aydın Duman; “Kursumuz hem bina hem de eğitim alt yapısı olarak oldukça iyi imkanlara sahip. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için büyük çaba gösteriyoruz. Bu yıl 14 hafızımızı mezun ettik, yenileri yetişiyor. Ülke çapındaki yarışmalara katılıyor ve güzel başarılar elde ediyoruz” dedi.

Örnek gösterdiler

Fatih Hafızlık Kur’an Kursu Müdürü Eyyup Bozkurt da ziyaret sırasında örnek alınacak birçok husus gördüklerini bildirdi. Binayı çok temiz, kullanışlı ve donanımlı bulduklarını belirten Bozkurt’a kendi kurumundan öğretmen Ömer Hurman ve Kadir Pak ile belletmenler Mehmet Şahin ve Alirıza Kaplan da eşlik etti.

İlçedeki tarihi ve turistik mekanları da gezdiklerini kaydeden Eyyup Bozkurt; “Darende, ülkemizin en önemli inanç merkezlerinden birisi. Hem ilçeyi daha yakından tanımak, hem de Kur’an Kursundaki öğrencilerle kaynaşmak amacıyla yaptığımız ziyaret oldukça verimli geçmiştir” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: