Beraberlik geleneği devam ediyor

Beraberlik geleneği devam ediyor

Beraberlik geleneği devam ediyor
Hemşehriler 5.11.2011 09:58:00 3351 0

Ankara’daki hemşerilerimiz ve Darende’ye gönül veren bürokratların 6 yıldır düzenli olarak yemek programlarında bir araya gelme geleneği devam ediyor.

BDDK Başdanışmanı Ahmet Şirin ve Hakim Hasan Gazi Buyuran 19 Ekim Çarşamba akşamı Balgat Hacıbaba restoranında verdiği yemekle hemşehrilerimizi bir araya getirdi. Program 24 şehidimizin ve yemek sahiplerinden Ahmet Şirin’in bir süre önce vefa eden ağabeyi için Darende İmam Hatip Lisesi’nin ilk Arapça Öğretmeni Ahmet Ortaç’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Yemek sahipleri katılımcılara kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Katılımcılar da H. Gazi Buyuran’a yeni görevinden dolayı tebriklerini iletirken Ahmet Şirin’e de taziyelerini bildirdi.

Gündemde terör olması sebebiyle konuşmacılar birlik ve beraberlik konularında mesajlar vererek terörle mücadelenin önemine değindi

Yemeğe Galip Demirel, Oğuz Kağan Köksal, Öznur Çalık, Hüseyin Boyrazoğlu, Mehmet Kurdoğlu, Münir Erkal, Ahmet Kurtoğlu, Yusuf Doğru, Ahmet Ortaç, Yaşar Çetin, Hulûsi Gülseren, İ.Hakkı Doğru, İsmail Palakoğlu, Süleyman Yıldırım başta olmak üzere kırka yakın isim katıldı.

Hacca giden Ahmet Şirin, programın sonunda katılımcılardan helallik aldı.


Anahtar Kelimeler: