Mutlu Öğütgen selam gönderdi

Mutlu Öğütgen selam gönderdi

Mutlu Öğütgen selam gönderdi
Hemşehriler 5.11.2011 09:55:00 3272 0

İsmi gibi iş yaşamında da hem başarılı hem de çevresine pozitif enerji yayan Mutlu Öğütgen girişimciliği ile kentte farklı sektörlerde çalışmalarını sürdürüyor.

Mehmetpaşa Mahallesinden Refah Öğütgen’in oğlu olan ve 1966’da dünyaya gelen Mutlu Öğütgen ilk, orta ve lise öğrenimini Nevşehir’de tamamladı. Babasının yanında ilk ticari deneyimlerini edinen Öğütgen züccaciyecilik ve tuhafiyecilik yaptı. Babası da aynı kentte yaşayan Mutlu Öğütgen  2005 yılında sigorta acenteliği ile kendi işyerini açtı. Öğütgen, daha sonra yayın dağıtım şirketi kurarak okullara yardımcı ders kitabı ve sınav hizmetleri sunmaya başladı. Ardından Teknobis adlı bir firmayı daha faaliyete geçirerek ticari gelişimini sürdüren Öğütgen kente bilgisayar ürünleri satışı konusunda yenilikler kazandırdı.

Mutlu Öğütgen işteki başarısını sosyalliği ile çevresinde sürdürerek saygın bir yer edindi. Darende’yi sürekli ziyaret ettiğini bildiren Öğütgen baba ocağındaki evlerinin bakımını yaparak bahçeleriyle yakından ilgilendiklerini dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: