Şampiyonlar Birgül´den

Şampiyonlar Birgül`den

Şampiyonlar Birgül´den
Eğitim 9.08.2007 19:51:00 7742 0

Darende Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan okullar öğrencilerinin OKS ve ÖSS başarılarını düzenlediği basın toplantısıyla Darende halkına tanıttı. Darende Eğitim Kurumları Genel Müdürü Erdal Aydoğdu, sonuçların kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Öğrencilerimiz verilen emeğin ve duyulan güvenin hakkını verdiler" dedi.

Özel Birgül Lisesinde düzenlenen basın toplantısına DEK Genel Müdür Erdal Aydoğdu, Genel Müdür Yardımcısı Aydın Öntekin, Dershane Müdürü Bülent Canlı, İlköğretim Müdürü Adem Süer, Lise Müdür Yardımcısı Ercihan Ülger, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

OKS ve ÖSS alanında büyük başarı elde ettiklerini kaydeden Aydoğdu, "Bu sonuçlar bizim için gurur verici. Yüksek ortalama bizleri memnun etti. Hedefimiz, doğru tercihle bütün öğrencilerimizin istedikleri üniversitelere girmesidir" diye konuştu.

Öğrencilerin başarısı için gösterilen çabaların sonucunun alınmasının sevindirici olduğunu vurgulayan Aydoğdu, şöyle devam etti:

"Öğretmenlerimize verdikleri emekten, velilerimize duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz çok çalışarak verilen emeğin, duyulan güvenin boşa gitmediğini ortaya koydular ve hak ettikleri puanları aldılar. İlköğretim okulumuzdan OKS’da Türkiye 506.sı ve Malatya 4.sü Sefa Diker, Türkiye 748.si ve Malatya 9.su Samet Özkul, Türkiye 1685.si ve Malatya 27.si Muhammed Başpınar, Türkiye 8018.si ve Malatya 109.su Ahmet Enes Özinal adlı öğrencilerimiz büyük başarı sağlamışlardır. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz."

Başarının tesadüf olmadığını söyleyen Aydoğdu, eğitim kurumlarının kurulduğu yıldan bu yana hem bireysel hem de kitlesel alanda birçok başarıya imza attığını söyledi. Aydoğdu;"Okullarımız bu yıl da öğrencilerini hedefe ulaştırmanın haklı gururunu taşımaktadır. Bu yıl yapılan ÖSS sınavında çok ciddi puan alan öğrencilerimiz bulunmaktadır. Bunun Darende tarihinde eğitimin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktası olduğuna inanmaktayız" dedi.

Kurumun ÖSS’deki başarıları şu şekilde;

Sayısal-1’de:

EA–1 Şampiyonları:

Genel Müdür Aydoğdu sözlerini şu şekilde bitirdi; " Sözel-2 puanlarına göre Mustafa Aykut Aytekin 335 Puanla Darende 1.si ve Türkiye 1511.si olmuştur. Genel olarak baktığımızda 6 alanın 5’inde Darende’nin ilk 3’ü Darende Eğitim Kurumları’nın birimleri; Özel Birgül Lisesi ve Birgül Dershanesi‘nden çıkmıştır.

2007 ÖSS ve OKS sınavlarında başarı gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarında emeği geçen başta değerli aileleri, milli eğitim camiamızın fedakâr öğretmenleri ile kurumumuzun öğretmen ve idarecilerine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Darende 1.si Abdulvahap Sevin: 364 puan, Darende 2.si M.Akif Özkan: 363 puan, Darende 3.sü Hatice Ateş: 350 puan, EA–2 Şampiyonları: Darende 1.si Ümmügülsüm Önder: 330 puan, Darende 3.sü Abdulvahap Sevin: 327 puan aldılar.
Darende 1.si Abdulvahap Sevin: 366 puan, Darende 2.si M.Akif Özkan: 365 puan, Darende 3.sü Cüneyt Talha Demir: 359 puan, Sayısal–2 Şampiyonları: Darende 1.si Abdulvahap Sevin: 353 puan, Darende 2.si Meryem Gündoğdu: 350 puan, Darende 3.sü Cüneyt Talha Demir: 348 puan

Anahtar Kelimeler: