Makine ekipmanını büyüttü

Makine ekipmanını büyüttü

Makine ekipmanını büyüttü
1.09.2011 11:33:00 8024 0

Darende Ziraat Odası sahip olduğu çok sayıdaki makine ekipmanına aldığı yeni traktörü de ekledi.

Yeni alınan traktör için Ziraat Odası önünde küçük bir tören düzenlendi. Darende Ziraat Odası Başkanı Vedat Ali Kaya törende yaptığı konuşmada yaklaşık 63 Bin TL tutarında bu güne kadar çeşitli makineler aldıklarını bildirdi.

Vedat Ali Kaya; “Taş toplama makinesi, balya makinesi, biçer bağlar makinesi, pnömatik mibzer gibi araçlar makine parkımızda üreticilerimize hizmet sunmaktadır. Tüm bu makinelerimiz için traktöre ihtiyacımız vardı, bugün traktör aldık çiftçilerimizin hizmetine sunuyoruz bu çiftçilerimizin hizmetinde ve Darende’mize faydalı olacaktır yardımlarından dolayı İl Özel İdaresine, İl Genel Meclisine, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi

Kaymakam Aktaş da alınan aracın diğer ekipmanları tamamlayıcı bir unsur olarak hizmet vereceğini ve makinelerin Ziraat Odasına ait traktör tarafından bilinçli bir şekilde kullanılacağını dile getiren Kaymakam Aktaş; “İlçemizdeki yapılan tarımsal çalışmalarda sağlanan gelirin artması anlamında bu alınan traktörün faydalı olacağına inanıyorum. Katkıları olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Törene Malatya İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, Ziraat Odası Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir, Darende Belediye Başkan Vekili Mehmet Karcı, Elbistan ve Akçadağ Ziraat Odası Başkanları ile çok sayıda çiftçi katıldı.

   Darende Ziraat Odasınca Kaymakam, İl Genel Meclis Başkanı, Darendeli İl Genel Meclis Üyeleri, Darende Belediye Başkanı ve İlçe Tarım Müdürüne desteklerinden dolayı birer teşekkür plaketi verildi.


Anahtar Kelimeler: