Cenazesini oğlu buldu

Cenazesini oğlu buldu

Cenazesini oğlu buldu
Vefatlar 2.08.2011 18:14:00 7846 0

Darende’ye bağlı Yazıköy Köyünde bir çiftçi, bahçesini sularken yıldırım çarpmasına bağlı olarak kalp krizi geçirerek öldü.

Gürün’ün Tepecik Köyünden olup Darende’ye bağlı Yazıköy Köyü Ortaköy mevkisindeki bahçesini sulayan Mehmet Gündoğan (49)’ın evine gelmemesi üzerine yapılan araştırmada tarlasında ölü olarak bulundu.

Cesedi oğlu buldu

Akşam evine gitmeyen şahsı çevrede arayan yakınları cesediyle karşılaştı. Oğlu Burak Gündoğan, tarla komşularının beraber bahçe sularken yağmur başlaması üzerine ayrılırken uyardıkları babasının çalışmaya devam ettiğini ve bir süre sonra köylülerin o bölgeye yıldırım düştüğünü gördüğünü bildirdiklerini söyledi. Gündoğan cesetle karşılaştıktan sonra Jandarma’ya haber verdiklerini dile getirdi.

Yıldırım çarpmış

Ön incelemede doktorların, yakınına yıldırım düşmesine bağlı olarak kalp krizinden vefat ettiği tanısını koyduğu Mehmet Gündoğan’ın vücudunun bazı yerlerinde ufak çaplı yanık izleri ve ayak damarlarında patlama olduğu belirtildi.

Jandarma’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Gündoğan’ın cesedi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Adli Tıp Kurumunda incelemesi yapılan şahıs, Gürün’e bağlı Tepecik Köyünde toprağa verildi.


Anahtar Kelimeler: