Ramazan bir araya getirdi

Ramazan bir araya getirdi

Ramazan bir araya getirdi
Gündem 12.10.2008 21:21:00 2432 0

Darende’de Ramazan Bayramı nedeniyle ilçedeki resmi bayramlaşma bayramın birinci günü Öğretmenevinde gerçekleşti.

Bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanı Memduh Önal, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ender Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Eroğlu, Ilıca Belediye Başkanı Ömer Yurt, Emniyet Amiri Hüseyin Tanrıkulu, İl Genel Meclisi Üyeleri Tacettin Ateş ve İzzet Kalaycık, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan amir ve çalışanlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma sırasında Kaymakam Vural Karagül, bayramların milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren çok önemli günler olduğunu belirtip millet olarak içerisinde bulunduğumuz şu günlerde en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan anlamlı günler olduğunu belirtti. Darende Belediye Başkanı Memduh Önal ise bayramların küskünlerin barıştığı, büyüklerin hatırlandırdığı ve küçüklerin sevindirildiği günler olduğunu belirterek sıkıntılı günlerde bayramın mevcut milli birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğini belirtti.

Bayramlaşma töreni Askerlik Şubesi, Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ve Hulûsi Efendi Vakfı’na yapılan bayramlaşma ziyaretleriyle son buldu.


Anahtar Kelimeler: