Darendeliler ödün vermedi

Darendeliler ödün vermedi

Darendeliler ödün vermedi
Gündem 5.07.2011 19:31:00 2070 0

Öz: “Darendeliler ödün vermedi”

AK Parti Malatya Milletvekili olarak yeniden seçilen Ömer Faruk Öz, Darende’de vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu. Darende’deki vatandaşların inandığı değerlerden ödün vermeden AK Parti’yi ve istikrarı desteklediğini bildiren Ömer Faruk Öz, imkanları en iyi şekilde kullanarak millete hizmet etmenin boyunlarının borcu olduğunu söyledi.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek’le esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Ömer Faruk Öz, vatandaşların sandıkta kararını verdiğini ve ‘İstikrar sürsün, Darende büyüsün’ dediğini kaydetti.

İlk Darende’nin sonucunu sormuş

Ömer Faruk Öz, esnaflarla bir çay ocağı önünde sohbet etti. Öz burada yaptığı konuşmada; “Malatya’daki seçim sonuçlarında beni en mutlu eden yer Darende oldu. Her şeye rağmen insanlarda bir mikro milliyetçilik damarı vardır. MHP’nin birinci sıra adayı Darendeli idi, birçok kişi burayla ilgili çok değişik spekülasyonlar yaptı. Ama Darende’deki vatandaşlarımız inandığı değerlerden ödün vermedi. Sandıklar açılınca ilk Darende’nin sonucunu merak ettim oraya bakın dedim ve sandıklar başladığı gibi sonuçlandı” dedi.

Hizmet boynumuzun borcu

Hizmetin kadrini bilenlerin kendilerini güçlü bir şekilde yeniden desteklediğine işaret eden Öz; “Herkese sonsuz teşekkürlerimi bildiriyorum. Sizler görevinizi yerine getirdiniz, sıra bizde, hükümetimizin tüm imkanlarını en iyi şekilde kullanarak bu millete hizmet etmek boynumuzun borcudur” diye konuştu.

Turistlerle 3 çocuk sohbeti

Ömer Faruk Öz Darende’deki temasları sırasında Esnaf Odası Başkanı Burhan Ayhan ve Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Seydi Güşen’i makamlarında ziyaret etti. Esnafları gezen Öz kayısı ve yöresel ürünler satılan bir işyerinde karşılaştığı Danimarkalı Thomas Kristensen adlı turistin eşi ve çocuklarıyla bir süre sohbet etti. Öz, 3 çocuğu bulunan Kristensen’e “Başbakanımız Türkiye’de insanlara 3 çocuk yapmasını öneriyor, maşallah pırıl pırıl üç tane kızınız var” dedi. Turistlerle fotoğraf çektiren Öz, esnaf gezisinin ardından Ankara’ya hareket etti.


Anahtar Kelimeler: