Darende sokaklarında anılarını tazeledi

Darende sokaklarında anılarını tazeledi

Darende sokaklarında anılarını tazeledi
Gündem 4.06.2011 09:57:00 2351 0

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çocukluk ve gençlik yıllarının geçtiği Darende`de hemşehrilerimizle kucaklaştı. Esnafları ziyaret edip arkadaşlarıyla karşılaşan Çakır, anılarını tazeledi.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için Darende’ye gelen Ahmet Çakır, daha önce ziyaret etme fırsatı bulamadığı esnafları işyerlerinde ziyaret etti.

Çakır yaptığı açıklamada; “Fırsat buldukça doğduğum ilçeye gelerek hemşehrilerimle bir araya gelmeye gayret gösteriyorum. Ayrım gözetmeksizin de esnafları yaşlıları ziyaret ederek gönüllerini almaya çalışıyorum. Bu sokaklarda büyüdük, buralarda anılarımız var, bu dükkanlardan alış veriş yaptık. Bazıları okul, bazıları mahalleden arkadaşlarım, bazıları da akrabalarım dolayısıyla ziyaret ederek onların içerisinden biri olarak hareket etmeye özen gösteriyorum” dedi.

Ziyaretleri sırasında bir vatandaş, seçimle ilgili görüşlerini sorunca Ahmet Çakır; “Hizmetler vatandaşımızın gözü önünde, geçmişle bugün kıyaslandığında güzel bir tablo ortadadır. İnanıyorum ki Darendeli kararını vermiştir, ben hemşehrilerimi kucaklayama geldim. Bugün ki ziyaretimizde yanımızda bir milletvekili bulunsa gezimiz seçimle ilgili olurdu ama ben anılarımı tazelemeye, sizlerin hatırlarını sorup çaylarını içmeye geldim” dedi.

Ahmet Çakır’a ziyaretleri sırasında Darende Belediye Başkanı İsa Özkan eşlik etti.


Anahtar Kelimeler: