Hibe yoluyla 2 yılda 10 araç aldı

Hibe yoluyla 2 yılda 10 araç aldı

Hibe yoluyla 2 yılda 10 araç aldı
Gündem 7.05.2011 12:59:00 1910 0

Darende Belediyesi 2 yeni aracı hizmet kervanına ekledi

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan 2 yeni aracı daha hizmet kervanına eklediklerini söyledi. Başkan Özkan belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 yılda hibe yoluyla toplam 10 araç aldıklarını bildirdi.

Başkan Özkan yaptığı açıklamada alt yapı hizmetlerini daha verimli ve etkin yürütmek amacıyla Fen İşleri biriminde kullanılmak üzere 1 adet kepçe ile Zabıta hizmetlerinde kullanılmak üzere de 1 adet binek aracın belediye bünyesine kazandırıldığını söyledi.

Hepsi hibeyle edinildi

İsa Özkan yeni alınan araçlar için belediye bünyesinden ödeme yapılmadığı ve hibe yoluyla hizmete sunulduğunu vurgulayarak “Belediyemiz araç parkına yeni katılan bu araçları da daha önce hizmete sunduğumuz araçlar gibi hibe yoluyla almıştır. Kepçe, geçen yıl bir firmanın belediyemize yaptığı nakit bağışla Devlet Malzeme Ofisi’nden alınmıştır. Zabıta aracı ise hizmet alım işini alan firma tarafından, çalıştırdıkları personelin ulaşım ve hizmet verimliliğini artırmak için hibe edilmiştir. Ayrıca firma yetkilileri önümüzdeki günlerde binek araçtan bir tane daha göndereceklerini belirtti. Her iki firmaya da araç parkımıza sağladıkları kazanımdan dolayı teşekkür ediyor, araçların halkımıza ve belediyemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

İsa Özkan, hibe yoluyla edindikleri tüm araçların aktif olarak hizmet verdiğini ifade etti.


Anahtar Kelimeler: