Aşlamacı ve Hırdağı´na yni görev

Aşlamacı ve Hırdağı`na yni görev

Aşlamacı ve Hırdağı´na yni görev
Gündem 25.03.2011 15:18:00 4402 0

İş dünyasına yön veren çok sayıda hemşehrimizin yaşadığı Adana’da Darendeli bayanlar başarılarıyla siyasette boy göstermeye başladı. Dr. Mehmet Aşlamacı’nın eşi Zuhal Aşlamacı AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı görevine seçilirken, işadamı Veysel Hıradağı’nın eşi Ebru Hıradağı da HAS Parti İl Kadın Kolları Başkanı oldu.

Aşlamacı Seyhan İlçe Başkanı

AK Parti Seyhan İlçe Başkan Zuhal Aşlamacı siyasette bayanların söz sahibi olması ve topluma fayda sağlaması amacıyla tevdi edilen görevi memnuniyetle kabul ettiğini bildirdi. Aşlamacı; “Adana`ya, Darende`ye, hemşehrilerimize ve milletimize layık hizmetlere katkı sunmak görevlerin en yücesidir. Dün olduğu gibi bugünde arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik duygusuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzde yaklaşan çok önemli bir seçim süreci var bu sürece tüm birimlerimizle hep birlikte yoğun bir çalışma programı içerisine girdik” dedi.

Hıradağı Kadın Kolları Başkanı

Kadının siyasette var olduğunu ve başarılı olabileceğini ispatlamak için var güçleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini bildiren Ebru Hıradağı da, kadınların problemlerini çözmek için yola çıktıklarını söyledi. Kadınların siyasi hayatta yer almamasının, Türk siyasetinin önemli bir sorunu olduğunu vurgulayan Hıradağı kentteki Darendeli potansiyeli göz önünde tutulduğunda ciddi bir konuma sahip olunduğunu bildirdi. Hıradağı, kadınlara, gençlere sahip çıkarak güzel bir neslin yetişmesine katkı sunmayı planladıklarını ifade etti.

Milletvekilliğine giden yol

Adana’da ayrıca Darendeli Özlem Ertuğrul AK Parti İl Başkan Yardımcılığı, Songül Sivaslıoğlu AK Parti Yüreğir Belediye Meclis Üyeliği görevini yürütürken, AK Parti Çukurova kurucu İlçe Başkanı Fatma Güldemet Sarı ise görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı bayan siyasetçimiz olarak ismini başarıyla duyurdu.


Anahtar Kelimeler: