Muhtarları dinlediler

Muhtarları dinlediler

Muhtarları dinlediler
Gündem 25.03.2011 15:02:00 1527 0

Darende ilçe merkezindeki 16 mahallenin muhtarıyla toplantı yapılarak, asayiş, eğitim ve sağlıkla ilgili konularda fikir alış verişinde bulunuldu. Öğretmenevi Salonu`nda yapılan toplantıya Kaymakam Mehmet Aktaş, Emniyet Müdürü Salih Köken, Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak ve Sağlık Gurup Başkanı Serdar Deveci katıldı.

Emniyet Müdürü Salih Köken, yaptığı konuşmada "Muhtarlarımızla bir araya gelmekten son derece memnunum. İlk toplantımızı da bir muhtar kardeşimizin kıraathanesinde yapmıştık. Vatandaşlar tarafından olumlu karşılandığını izlemek ve görmekten büyük bir memnuniyet duydum. İnşallah bundan sonra mahalle muhtarlarımızla çevre sakinlerini ziyaret edeceğiz. Onların dertlerini, isteklerini üzerimize düşen sorumlulukları bizzat vatandaşlarımız ve muhtarlarımızdan dinleyerek en güzel hizmetleri devlet vatandaş el ele vererek iş birliği içinde çalışacağız" dedi.

Çevrenizdekilerden sorumlusunuz

Kaymakam Aktaş da "Sizler istek ve sorunlarınızı her zaman bizlere ister yazılı ister bire bir görüşerek iletebilirsiniz. Sorunların çözümü için yanınızdayız. Bizim burada bulunmamızın amacı Darende`deki insanlarımızı rahat ettirmektir. İnsan insana gitmezse, insan insanı sormazsa en yakın akraba bile uzak kalıyor. Mahallelerimizde çok yaşlı insanlarımız, çocuklu bayanlarımız var. Özelliklede komşu yardımı ya da gurbetteki insanlarımızın yardımı ile hayatını devam ettirenler var, bunların gurur ve onurlarına zarar vermeden incitmeden destek olmalıyız. Çevrenizdeki bu tür insanları bize bildirerek, sosyal dayanışmaya sizler en büyük desteği verecek kaynak kişilersiniz" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: