ASİL, 80 Ailenin ekmek kapısı

ASİL, 80 Ailenin ekmek kapısı

ASİL, 80 Ailenin ekmek kapısı
Gündem 28.08.2008 16:09:00 2286 0

Darende’de 1997 yılında kurulan Asil Limitet Şirketi, Darende’nin ve bölgenin ihtiyaç duyduğu birçok hizmet sahasında (Turizm, Gıda, Restaurant, Basın Yayın, Mesire Yerleri v.s.) kaliteli bir şekilde hizmet verirken bünyesinde 80 civarında kişi çalıştırıp 300 kişinin dolaylı ekmek kapısı oldu.

Kurumsal yapısı ve profesyonel çalışmaları ile ilçede gıda, turizm ve basın-yayın alanında faaliyet gösteren Asil Limited Şirketinde toplam personel sayısının %80’nini Darendeli oluştururken %20’lik bölümde ise farklı illerden gelen Darende ve Darendeliye hizmet etmekten gurur duyan kişilerden oluşmaktadır.

Darende Haber’e açıklama yapan Asil Limited Şirketi Genel Müdürü Mustafa Göy, şirket olarak amaçlarının yüksek standartlı, kaliteli hizmet vererek Darende’nin ve bölgenin ticari hayatına katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Yeni iş sahaları açarak istihdamın artmasını sağlamak için çaba sarf edildiğini söyleyen Göy, Asil’in, Darende’nin ve bölge insanının gelir seviyesinin yükselmesine büyük katkı sağladığını söyledi.

Tiryandafil Otel, Has Bahçe, Bal-Mar Marketleri, Somuncu Baba Unlu Mamulleri, Darende Haber Gazetesi ve Gürün Haber Gazetesi’ni bünyesinde bulundurduklarını söyleyen Göy, İhalesini alarak alt yapı çalışmalarını hızla sürdürdükleri şelale ve mesire yerinde olduğu gibi, yeni istihdam alanları oluşturmaya devam edeceklerini, istihdam politikalarının da çalışan ve çalıştırılacak olanların, özellikle Darendeli olmasına öncelik verildiğini belirtti.

Şirket genel politikalarına değinen Göy kısaca şu şekilde konuşmasını tamamladı: "Gerek mevcut işletmelerimizde gerekse yapmayı planladığımız yatırımlarda temel prensiplerimiz; kaliteli hizmet, makul ücret, yapıcı rekabet ve en önemlisi insanlarımızın ihtiyaç ve eksiklerini güzel bir şekilde karşılamaktır. Başarılı bir şirket olabilmek için çalışanlarımızl a, içinde yaşadığımız topluma ve dünyaya karşı en yüksek kurumsal davranış standartları içinde bulunmamız gerektiğine inanıyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: