Sabırla çalışıp başarıya ulaştılar

Sabırla çalışıp başarıya ulaştılar

Sabırla çalışıp başarıya ulaştılar
Hemşehriler 11.01.2011 11:01:00 2555 0

Sakarya’da iletişim sektöründe faaliyet gösteren hemşehrimiz Haydar Erden, pazarcılık yaptığı günlerde yaşadıkları sıkıntılara göğüs gerip sabrettiklerini zabıtalardan usandıkları için işyeri açarak başarıya ulaştıklarını söyledi.

Aşağıulupınar Beldesinde Ahmet Erden’in oğlu olarak 1981 yılında dünyaya gelen Haydar Erden 1992’de Sakarya’da ikamet etmeye başladı. İşporta tezgâhında saat, cüzdan, kemer satarak ilk ticari deneyimlerini gerçekleştiren Erden; “Pazarcılık yaparken zabıtalardan çok çektik. En sonunda bize işyeri açında sıkıntılarınız bitsin diyen zabıtaların sözünü yabana atmadık, zor şartlara rağmen ilk dükkânımızı açtık. 1998 yılında iletişim sektörüne girdik. Gelişen sektörde yaptığımız doğru yatırımlarla sabrederek büyüdük. Zamanla ağabeylerim Recep, Abdurrahman ve Erol’la iletişim toptancılığı yapmaya başladık. Bölgede önemli bir konuma gelerek sektörün önde giden firmaları arasına girmeyi başardık. Zorlukları gördük ama çok şükür sabırla güzel bir konuma ulaştık” dedi.

Gurbette yaşadıkları için Darende özlemini gazetemizle giderdiklerini anlatan Haydar Erden bütün hemşehrilerimize de selam gönderdi.


Anahtar Kelimeler: