Sorunları yerinde inceliyor

Sorunları yerinde inceliyor

Sorunları yerinde inceliyor
4.12.2010 10:41:00 6032 0

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş köy gezilerini sürdürüyor. Her hafta Salı günlerini köyleri gezmeye ayırdıklarını anlatan Kaymakam Aktaş, muhtarlar ve ilgililerle görüşüp sorunları yerinde tespit ederek çözüm yollarını araştırdıklarını kaydetti.

Mehmet Aktaş köylerdeki temasları sırasında kendisine, İlçe Jandarma Komutanı, Özel İdare Müdürü, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü gibi yetkililerinde eşlik ettiğini belirterek ilgili konularda vatandaşların taleplerini not alarak çözüme ulaştırmaya gayret ettiklerini söyledi.

Yerinde inceleme yapıyor

Yapılan çalışma ve hizmetleri görüp, ihtiyaç hissedilen konuları da yerinde görme ve durumlarını inceleme fırsatı bulduklarını dile getiren Kaymakam Aktaş; “Okullarımızı ziyaret ederek hem öğrencilerin durumunu gözlemliyor, hem fiziki durumlarını kontrol ediyor hem de öğretmen ve yöneticilerin varsa sorunlarını dinliyoruz. Yine sağlık ocağı, cami gibi vatandaşların faydalandığı tesislerle ilgili de incelemelerimiz oluyor. Bu vesile ile görev alanımızdaki köyleri tanırken, vatandaşlarımızla da buluşuyoruz” dedi.

Vatandaşlarla sohbet ediyor

Köylerin özellikle alt yapı, yol, içme suyu gibi sıkıntıları ile ilgili taleplerini değerlendirdiklerine dikkat çeken Mehmet Aktaş, azalan nüfus nedeniyle kış aylarında bazı yerleşim birimlerinin neredeyse boşalma durumuna geldiğini belirlediklerini de vurguladı. Nüfusu yoğun olan köylerde vatandaşlarla sohbet etme imkanı bulduklarını sözlerine ekleyen Aktaş, tüm köyleri gezeceklerini ifade etti.

 

      Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=59


Anahtar Kelimeler: