Mesut Şengül yeni işyeri açtı

Mesut Şengül yeni işyeri açtı

Mesut Şengül yeni işyeri açtı
Hemşehriler 4.12.2010 10:11:00 4115 0

Mesut, Muzaffer, Kurtuluş ve Murat Şengül kardeşlerin sahibi olduğu Tatşen, Adana-Mersin Karayolu üzerindeki fabrikalarının yanı showroom açarak çalışma başarılarına yeni bir halka ekledi. Tahin, helva, lokum, şeker sucuğu ve cezerye gibi çeşitleri ile damak zevklerine hitap eden Tatşen, yeni şubesiyle müşterilerine ürünleri taze, kaliteli ve ucuz bir şekilde sunmaya başladı.

Adana’nın Tarihi Kazancılar Çarşısı’ndan merhum Celal Şengül tarafından kurulan daha sonra çocuklarınca aile şirketine dönüştürülerek büyümeye devam eden firma 2006 yılında T. Cemal Beriker Bulvarındaki 2 bin metrekarelik yeni fabrikasına taşındı. Yaptığı atılımlar büyüyen Tatşen showroom açarak ürünlerini fabrika satış mağazasıyla müşterilerine ulaştırmaya başladı.

Vali Yardımcısı Fikret Deniz, ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta hemşehrilerimiz Şengül kardeşleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Genel Müdür Mesut Şengül açılışta yaptığı konuşmada babaları Celal Şengül’den aldıkları terbiye ve ticaret öğretisiyle çalışmalarını sürdürerek kardeşleriyle birlik içerisinde ilerlemeye devam ettiklerini bildirdi.


Anahtar Kelimeler: