Kasım Ayında vefat edenler

Kasım Ayında vefat edenler

Kasım Ayında vefat edenler
Vefatlar 4.12.2010 09:39:00 9852 0

Neşet Pilavcı

Darendeli işadamı Hasan-Layıka Pilavcı’nın oğlu. Yakup, Hacı Mehmet, Abdullah, Yusuf ve Kazım Başer ile Merhume Naime Zaimoğlu ve Nevzat, Bünyamin ve işadamı Yusuf Pilavcı’nın yeğeni. Leman Oruç ve Fadime Çalık ile Leyla Sürenkök hanımefendilerin yeğeni. Mehmet Nuri, Funda, Seda ve Dr. İhsan Pilavcı ile Canan Talay ve Nuran Sarıkaya’nın amcasının oğlu, Dilek ve Sefa Pilavcı’nın ağabeyi Neşet Pilavcı geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir.

 

Kemal Eren

Darende Hacıderviş Mahallesinden merhum Mustafa, Emine Eren’in oğlu, Saadettin, Erol, İlker, Fatih ve Erdal Oğuz ile Ayhan, Hasan, Adnan, Azmi ve Ahmet İlhan ile Mehmet Ali ve Avcılar Derneği Başkanı Bekir Ecevit’in dayısının oğlu, Ayşe Oğuz, Sıdıka Ecevit, Naime İlhan ile işadamı Şemi Eren ve Vakıflar Genel Müdürlüğü eski Teftiş Kurulu Başkanı Ali Eren’in yeğeni, Atike, Latife ve Fadime ile Cemal Eren’in kardeşi, Erhan, Kenan ve Orhan Eren’in babası, Huriye Eren’in eşi Kemal Eren (55)  Kızılcahamam-Ankara karayolunda geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir.

 

Mehmet Solak

Darende’nin Nadir Mahallesinden merhum Abdullah- Fatma Solak’ın oğlu. Ali-Yasin, Zeynel Cennet, Muazzez, Elif ve Adana OSB`de faaliyet gösteren İpek Yemekçilik firmasının sahibi iş adamı Hasan Solak’ın kardeşi. Türkan Solak’ın eşi Mehmet Solak (38) geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir.

 

Cemile Selçuk

Darende’nin Sandıkkaya Mahallesinden merhum Mehmet Ali Koyunlu’nun kızı, Mustafa, Mehmet, Ali, Ahmet, Hamit Koyunlu ile Feramuz Salcan, Emine Öge, Nebahat Koyunlu, Ayşe Coşkun Zeynep Çakır ve Kifayet Polat’ın kardeşi. İsmail ve Mehmet, Selçuk ile İbrahim Tanrıver`in annesi, Dursun Selçuk’un eşi Cemile Selçuk (74) Adana`nın İmamoğlu ilçesinde vefat etmiştir.

 

Hakkı Akyüz

Darende’nin Heyiketeği Mahallesinden merhum M. Mustafa Akyüz ile, Karşıyaka’dan Şeyh Yılmaz’ın torunu. Fatih, Yücel, İsmail ve Mali Müşavir Metin Akyüz ile Yusuf Akyüz’ün (Özcan) kardeşinin oğlu. Selim Akyüz’ün kardeşi, Hatice ve Muzaffer Akyüz’ün oğlu, Ahmet Çokyaşar İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Hakkı Akyüz (11) geçirdiği hastalık nedeniyle vefat etmiştir.

 

Fahriye Ağadayı

Darende Hacılar Şeyhli Mahallesi’nden Bekir Sıtkı Agadayı’nın eşi, emekli din görevlisi Abdurahman Tabanıbüyük, Terzi Hacı Hasan Dikici ve Mehmet Tartar’ın kayınvalidesi, 9 Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Bahattin Ağadayı ile Mehmet Rüştü Ağadayı ve Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Ağadayı’nın annesi, Fahriye Ağadayı (80) Sivas’ta vefat etmiştir.

 

Ali Doğan

Darende’nin Yeniköy Köyü`nden, Osman, Yeter Doğan’ın oğlu, Ayşe, Hatice, Hulûsi, Mithat, Mustafa ve Malatya Valiliği Yazı İşleri Müdürü Durmuş Doğan’ın kardeşi, Nesibe Gül ve Osman Berk Doğan’ın babası, Rahmiye Doğan’ın eşi Kuluncak İlçesi Milli Eğitim Müdürü Ali Doğan yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak vefat etmiştir.

Cenazesi Malatya Şehir Mezarlığı Camiinde Cuma namazı sonrasında resmi yetkililer, sivil toplum örgüt yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazı sonrasında Darende Yeniköy`de ikinci kez kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Taziye için Durmuş Doğan Tel; 0535 894 88 34

 

Selahattin Girgin

Darende Heyiketeği Mahallesinden (Almancı) Selahattin Girgin geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir.

 

Vesile Özkan

Darende esnaflarından Aziz ve Mehmet Güneş ile Yeyla Karakuş ve Darende Belediyesi Zabıta Müdürü Vural Özkan’ın anneleri Vesile Özkan (92) vefat etmiştir.


Anahtar Kelimeler: