CHP Heyeti Vakfı ziyaret etti

CHP Heyeti Vakfı ziyaret etti

CHP Heyeti Vakfı ziyaret etti
Gündem 6.11.2010 19:04:00 2241 0

CHP’li Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba Hulûsi Efendi Vakfı’na nezaket ziyaretinde bulundu. Vakfın Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’le görüşen Ağbaba, bölgenin gelişmesinde önemli çalışmalar yapan vakfın özellikle insan odaklı toplumun genelini ilgilendiren hizmetlerle gurur kaynağı olduğunu söyledi.

CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, Darende ilçe Başkanı Sinan Sunguroğlu ve parti yöneticileriyle birlikte yaptığı ziyarette Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’le makamında görüştü. Ağbaba, Hulûsi Efendi Vakfı’nın toplumu kucakladığını ve her görüşten insanın sahip çıktığı bir sivil toplum kuruluşu olmasının kurumu farklı kılan önemli bir özellik olduğunu bildirdi.

Ağbaba; “Bölgemizin kanaat önderi olan merhum babanız Hulûsi Efendi ve şahsınız yaptığınız hizmetlerle gönüllere nakşolmuş bir sevgiye sahipsiniz. Güzel çalışmalarla Darende başta olmak üzere insanlığa fayda sağlayan hizmetler gerçekleştiren vakfınıza her kesimden insanların sevgi beslediğini memnuniyetle görmekteyiz. Bu özelliğiniz siyaset üstü bir kurum olduğunuzun da kanıtıdır. Bizler dinin siyasete alet edilmesine karşıyız, güzelliklere, toplumun genelini ilgilendiren işlere hizmetlere bugüne kadar destek olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Vakfın yerel yönetimlerin ve devletin yapması gereken birçok işi üstlenerek Darende’yi cennet köşelerinden birisine çevirdiğine dikkat çeken Veli Ağbaba; “Darende denilince akıllara Somuncu Baba Külliyesi ve civarı geliyor. Burada vakfınız tarafından çok güzel hizmetler yapılması insanların ilgisini çekiyor ve ilçeyi cazibe merkezine dönüştürüyor. Her türlü takdirin üzerinde olan çalışmalarınızla iftihar ediyoruz” diye konuştu.

H. Hamidettin Ateş de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kapılarının herkese açık olduğunu belirtti. Ateş; “Bizler, buraya gelen insanları Somuncu Baba’nın, Hulûsi Efendi’nin misafiri olarak gördüğümüz için istisnasız herkese gereken misafirperverliği göstermeye çalışıyoruz. Hoşgörü ve sevgi tüm insanlara karşı en önemli ilkemiz” dedi.

H. Hamidettin Ateş, vakıf merkezini gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verip, Ağbaba ve beraberindekilere esans ve yayınlarından hediye etti.


Anahtar Kelimeler: