Darende´deki resmi bayramlaşma töreni

Darende`deki resmi bayramlaşma töreni

Darende´deki resmi bayramlaşma töreni
Gündem 10.09.2010 14:41:00 2051 0

Darende`de yapılan bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Aktaş, bayramları resmi havadan çıkarıp, samimi ortamlara çevrilerek birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Darende`deki resmi bayramlaşma töreni Öğretmenevi salonunda yapıldı. Bayramlaşma törenine Kaymakam Mehmet Aktaş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Koray Kartal, Belediye Başkanı İsa Özkan, Cumhuriyet Savcısı Soner Çetin, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluş yöneticileri, resmi kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Katılımcılarla tek tek görüşerek bayramlarını kutlayan Kaymakam Mehmet Aktaş, yaptığı konuşmada geleneklerin yaşatılmasının güzel bir haslet olduğunu söyledi.

Mehmet Aktaş; “Bayramlar sevinçlerin paylaşıldığı, toplumun bir biriyle kaynaştığı güzel günlerdir. Bu günleri bir fırsat olarak toplumun tamamının en iyi şekilde değerlendirerek güzelliklere, sevgi ve kardeşlik ortamına dönüştürmesi lazım. Bayramları resmi bir havadan kutlamadan çıkararak daha samimi ortamlara dönüştürüp anlamına uygun hareket edilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Belediye Başkanı İsa Özkan’da gelenekleri yaşatma anlamında Anadolu insanının gereken hassasiyeti göstererek bayramı manasına uygun yaşama gayretini gösterdiğine dikkat çekti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Askerlik Şubesi ve Bölge Trafik İstasyon Amirliğine giden katılımcılar, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesinde yatan hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip bayramlarını kutladı.

     Haberin Fotoğrafları için tıklayın

     http://my.opera.com/Darendehaber/albums/slideshow/?album=4526592


Anahtar Kelimeler: