Şelalede kriz çözüldü

Şelalede kriz çözüldü

Şelalede kriz çözüldü
Gündem 4.06.2010 18:38:00 2634 0

Günpınar Şelalesi’nin yenilenen ihalesini geçtiğimiz yıl işletmede hizmet veren Asil Ltd. Şti. aldı. Yıllık kirası 12 Bin 500 TL muhammen bedelle açılan ihaleye Haluk Ormancı, Niyazi Gökçe ve Asil Ltd. Şti.’nin katıldığı ve açık artırma sonucu 35 Bin TL ile ihalenin işletmede daha önceden hizmet veren Asil Ltd. Şti.’nde kaldığı öğrenildi.

İlçemizdeki Tiryandafil Otel ve Hasbahçe gibi özellikle turizme yönelik sektörel hizmet veren şirket ihaleyi alarak şelalede yeniden Darende’ye gelen misafirleri ağırlamaya başladı.

Asil Ltd. Şti. Müdürü İsa Yayla, önemli bir turizm merkezi olan Darende’ye yakışır bir şekilde hizmetlerine devam edeceklerini ve Günpınarlılarla aralarında her hangi bir sorun olmadığını bildirdi.

Huzur, hizmet ve memnuniyet

Şelalenin hazineye ait lokanta ve çay bahçesinin olduğu kısmı ihale ile aldıklarını anlatan Yayla, Köy Tüzel Kişiliğine ait kısmı da köy ile gerekli anlaşmayı sağlayarak tesisi bir bütün olarak değerlendirmek için temasları başlattıklarını kaydetti. Personel istihdamında varsa kabiliyetli Günpınarlı gençlere öncelik vereceklerini ifade eden İsa Yayla; “Geçtiğimiz yıl tesiste verdiğimiz hizmetten herkesin memnun olduğu muhakkak. Gerekli görüşmeler ve uyum sağlanarak tesisin Darende turizmine en güzel şekilde katkı sağlaması ve hizmet etmesini arzuluyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler: