Kaymakam Türk´ten Gazi Bozdoğan´a Ziyaret

Darende Kaymakamı Ali Türk, Şırnak´ta terörle mücadele operasyonlarında yaralanan Özel Harekat Polisi Hamit Bozdoğan´ı evinde ziyaret etti.

Kaymakam Türk´ten Gazi Bozdoğan´a Ziyaret
Gündem 8.09.2016 14:27:05 2255 0

Darende Kaymakamı Ali Türk, Şırnak´ta terörle mücadele operasyonlarında yaralanan Özel Harekat Polisi Hamit Bozdoğan´ı evinde ziyaret etti.

Türk, ilçeye bağlı Şuğul Mahallesi´ndeki evinde Bozdoğan´ı ziyaretinin ardından gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Gazi Bozdoğan´ın durumunun iyi olduğunu, PKK militanlarına ait keskin nişancı tarafından vurulan bacağının tedavisinin İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkez´inde devam ettiğini söyledi.

Ülke uğruna şehit ve gazi olanların bizlerin gerçek kahramanı ve onuru olduğunu söyleyen Türk, ?Onlar, kalbimizin üzerinde şerefle taşıdığımız birer yıldızdır. Bugünleri görmemiz için çok büyük bedeller ödeyen şehitlerimize Allah´tan rahmet dilerken, hayatta olan gazilerimize hayırlı, sağlıklı bir ömür diliyorum.? dedi.

Gazinin moralinin çok iyi olduğunu anlatan Türk, "Çok şükür Hamit Bozdoğan kardeşimizin morali yerinde. Onu evinde hem milletimiz hem de devletimiz adına ziyaret ettik. O asla yalnız değil, devletimiz ve milletimiz her zaman gazimizin yanındadır. Kendisi terörle mücadele sırasında büyük bir kahramanlık göstermiştir. Allah her daim yardımcısı olsun. Bizler devlet olarak bir kez daha yanında olacağımızın sözünü veriyoruz." dedi.

Türk, gazinin ilk olarak getirildiği Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde tedavisinin tamamlandığı artık bundan sonra Malatya´da tedavisine devam edileceğini sözlerine ekledi.

Kaymakam Türk´e ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ergün Taşkıran, Milli Eğitim Müdür Fevzi İnce, İlçe Müftüsü Ahmet Varol, eşlik etti.