Somuncu Baba Külliyesi´ne mükemmellik sertifikası

Anadolu´nun en önemli maneviyat merkezlerinden birisi olan ve doğası ile ziyaretçilerinden büyük beğeni toplayan Somuncu Baba Külliyesi, TripAdvisor® Mükemmellik Sertifikası aldı.

Somuncu Baba Külliyesi´ne mükemmellik sertifikası
Gündem 24.05.2019 10:00:44 2837 0

 

Anadolu´nun en önemli maneviyat merkezlerinden birisi olan ve doğası ile ziyaretçilerinden büyük beğeni toplayan Somuncu Baba Külliyesi, TripAdvisor® Mükemmellik Sertifikası aldı.

Bu yıl dokuzuncusu verilen sertifika, geçen yıl TripAdvisor´da olağanüstü gezgin yorumları alan işletmelere verilen bir ödül. Mükemmellik Sertifikası, müşterilere sürekli olarak kaliteli deneyim sunan tüm dünyadan konaklama yerleri, restoranlar ve gezilecek yerlere verilmekte.

Misafir memnuniyetinin en büyük ödülü

Dünyanın en büyük seyahat sitesi olan TripAdvisor tarafından böyle bir ödül almaktan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Külliye yetkilileri, yaptıkları yazılı açıklamada, Hulusi Efendi Vakfı tarafından imar ve ihyası yürütülen Külliyenin bu sertifikayı almasının ziyaretçilere verilen değerin bir göstergesi olduğu belirtildi.

600 milyonu aşkın yorum ve görüşün bulunduğu TripAdvisor kullanıcılarına teşekkür edilen açıklamada şu bilgilere yer verildi; ?Külliyemiz, internet ortamında Malatya´ya gelmeden ilk ve en çok arama yapılan lokasyon konumunda. Külliyemizde bulunan dijital ofisimizde internet kullanıcıları için dijital içerik üreterek ulaşım, seyahat, ziyaret, gezi ve konaklama noktasında eşsiz bir kolaylık sağlıyoruz. Vakfımız tarafından sunulan imkânlar, yerli ve yabancı yüzbinlerce insan tarafından büyük beğeni görmesi, Darende´yi, en güvenilir ve huzurlu ilçeler arasına sokmuştur. Kurulduğu günden beri insanlığa en güzeli sunmayı gaye edinen ve ilkleri tanıştıran Hulusi Efendi Vakfımız, 5,5 milyar internet kullanıcısına da aynı güzellikte Darende´yi tanıtması için güçlü şekilde sosyal medya etkinliklerini sürdürmektedir.? denildi.

Mükemmellik Sertifikası´nda, gezginlerin 12 aylık dönemde TripAdvisor´da paylaştığı yorum ve görüşlerin kalitesi, sayısı ve güncelliği dikkate alınıyor. Bir işletmenin bu ödülü almaya uygun olması için toplam TripAdvisor baloncuk puanının beş üzerinden en az dört olması, minimum yorum sayısına ulaşmış olması ve TripAdvisor´da en az 12 aydır kayıtlı olması gerekiyor.