Minik öğrencilerinden cephedeki kahramanlara destek

Zeytin Dalı Harekâtı´na katılan Mehmetçiğe moral desteği vermek amacıyla biriktirdikleri harçlıklarını Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Minik öğrencilerinden cephedeki kahramanlara destek
Gündem 17.02.2018 09:35:02 1517 0

İlçemizde taşımalı sistemle eğitim gören ilkokul öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin´de PYD/PKK ve DEAŞ´a yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı´na katılan Mehmetçiğe moral desteği vermek amacıyla biriktirdikleri harçlıklarını Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Kırsaldaki mahallelerde taşımalı sistemle eğitim gören 80 ilkokul öğrencisi ve okul öğretmenleri, okul yönetimi tarafından başlatılan ?Cephedeki Kahramanlara Moral´ kampanyası ile minikler harçlıklarını öğretmenlerde ek ders ücretlerini bağışladı.

Okul genelinden toplanan 1071 TL, okul bahçesinde düzenlenen törenle, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Köse´ye dekontu teslim edildi.

Miniklerin şiir okuyup dua ettiği törende, bir konuşma yapan ilçe Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Çanakkale´de, Kurutuluş Savaşı´nda ve 15 Temmuz´da olduğu gibi Türkiye´nin bir beka sorunu ile karşı karşıya kaldığını söyledi.

Kadirşinas bir millet olarak yedisinden yetmişine her zaman kahraman sefere çıkan ordusuna görülmemiş bir destek verdiğini kaydeden Kaymakam Zengince, ?Ülkemizin istikbalini tehdit edenlere karşı Afrin de PYD/PKK ve DEAŞ´a yönelik Zeytin Dalı Harekatı düzenleniyor. Her zaman olduğu gibi milletimiz yine ordusunun yanında canı gönülden destek veriyor. Ordumuzun girdiği muharebeden güçlü bir şekilde çıkabilmesi için istikbalimiz için ülkemiz, yedisinden yetmişine kahraman ordumuzun yanında duruyor. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Milletimizin devletimizin devamını nasip eylesin. Öğrencilerimize ve okul idaresine göstermiş oldukları hassasiyet için ayrıca teşekkür ederim.? dedi

Okul Müdürü Mustafa Kızmaz da, öğrenci ve öğretmenlerine verdikleri anlamlı destekten dolayı teşekkür ederek, milli birliği ve beraberliği güçlendirmek, minik öğrencilerimiz de vatan ve millet sevgisi oluşturmak adına böylesi bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından dev Türk Bayrağı altında fotoğraf çektirildi.

Etkinliğe İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Özkan Topal, İlçe Vaizi Mustafa Gezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ve öğrenci velileri katıldı.