1. Amatörün lideri Darendespor doludizgin

1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi B Grubu´nda son 5 haftada 4 galibiyet elde eden ve puanını 13´e yükselten Darendespor, 1. sırada yer aldı.

1. Amatörün lideri Darendespor doludizgin
Spor 25.12.2018 21:37:59 2503 1

1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi B Grubu´nda son 5 haftada 4 galibiyet elde eden ve puanını 13´e yükselten Darendespor, 1. sırada yer aldı.

1. Amatör Küme Büyükler Ligi´nde 3.  sezonunu geçiren yeşil-beyazlılar, 5. haftada kendi sahasında Malatyagücü FK´yi 3-0 yenerek iç saha liderliğini sürdürdü.

Ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplayan, averajla 1. sırada yer alan Darendespor, zirvedeki yerini koruyor.

Söz konusu 5 müsabakada 13 gol atan ve kalesinde 6 gol gören yeşil-beyazlılar, ligde Malatya Demirspor ile de puanını eşitledi.

"İlkyarıyı 1. olarak bitirmeyi planlıyoruz"

Darendespor Başkanı Fatih Kumtepe, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, iyi başladıkları 1. Amatör Küme Büyükler Ligi´nde başarılı bir performans sergilediklerini söyledi.

Kazandıkları başarılara yenilerini eklemek için gayret gösterdiklerini aktaran Kumtepe, 5. haftası geride kalan ligde başarılı bir grafik izlediklerini ifade etti.

Oyuncularının yüksek performans ve güzel bir uyum içinde maçlarda çaba gösterdiğini dile getiren Kumtepe, "Çıktığımız maçlarda karşılaşmanın son düdüğüne kadar maçı koparmaya çalışan bir takımımız var. Her karşılaşmada güçlü bir mücadele örneği sergiliyoruz. Son oynadığımız Malatyagücü FK maçında, rakip takımı kalemize bile yaklaştırmadık. Her geçen gün takımımız başarısını ve performansını artırarak ilerliyor. Bundan dolayı son derece mutluyuz. Güzel, kaliteli futbol sergiliyoruz. Ligde moralimizi hep yüksek tutarak birinci sırada bitirmeyi planlıyoruz. İnşallah bu gidişatımızı 2. yarıda devam ettiririz." değerlendirmesinde bulundu.

Takımı yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, destekleyen işadamlarına ve taraftarlara da teşekkür etti.